Aanleveren

Voor een optimale kwaliteit graag aanlevering van uw bestanden conform onderstaande instructie.

Als PDF Aanleveren

Bij voorkeur krijgen wij bestanden binnen als PDF met de volgende specificaties; Geliefst het profiel SheetCmyk 1v4 voor klein drukwerk gebruiken (Briefpapier, Visitekaartjes, bijv.) Geliefst het profiel CmykVeryHiRes 1v4 voor groot drukwerk gebruiken (Roll-up banners, stoepbord, bijv.)

Als afbeelding Aanleveren

De volgende bestandsformaten kunnen we wel verwerken, maar heeft niet onze voorkeur;

Als vector Aanleveren

De volgende bestandsformaten kunnen we wel verwerken, maar heeft niet onze voorkeur;

Resolutie

De benodigde resolutie van foto’s of artwork is afhankelijk van de toepassing en het soort beeld;

Kleurgebruik

graag de bestanden aanleveren met het kleurenprofiel (Coated FOGRA39).Houd er rekening mee dat onze digitale printers werken volgens het CMYK principe. Dit betekent dat ook PMS kleuren opgebouwd worden met deze kleuren en zo goed als mogelijk benaderd worden.Hou er hierbij rekening mee dat sommige kleuren moeilijker te benaderen zijn met CMYK. Het is niet aan te raden transparanties of overdruk te gebruiken om onverwachte en ongewenste effecten te voorkomen.

Zwart

Zwart wordt opgebouwd uit CMYK. Bij aanlevering van 100% K zal de de hoeveelheid inkt van elke kleur worden bepaald door ons geavanceerde colormanagement. Houdt u er rekening mee dat als u een opgebouwd zwart aanlevert wij deze CMYK waardes intact laten.

Aanleveren van bestanden

Voldoet uw bestand aan de eisen? Stuur deze dan naar: drukkerij@palteam.nl.
Aanleveren