Brochures

Palteam voor voordelige brochures

Bent u op zoek naar een drukkerij die snel en goedkoop brochures voor u kan drukken? Kijk dan niet verder! Palteam is hét Grafische Centrum van Amsterdam voor het drukken van brochures in top kwaliteit!

Brochures zijn boekjes, gedrukt of geprint en bestaan uit meerdere in elkaar gestoken gevouwen vellen die in de rug meestal verbonden worden met behulp van nietjes of met bindgaren (cahiersteek, als schoolschrift) Meestal is het aantal pagina’s binnenwerk dus een veelvoud van 4.

Cahiersteek

Cahiersteek

Brochure

Geniet

Wire-O

Wire-O

Waarom een brochure drukken?

Een brochure heeft vaak als doel om mensen te informeren en eventueel aan te zetten tot het kopen van een dienst of product. Brochures worden vaak gebruikt als productinformatie, reclamedoeleinden, personeelsblad, verenigingsblad of als een magazine of tijdschrift. Palteam helpt u graag bij zowel de pagina opmaak of met de keuze van het materiaal waar op gedrukt moet worden. Een goed en effectief opgemaakte brochure kan echt het verschil maken om uw doelgroep te interesseren om ook daadwerkelijk het boekje in te kijken en interesse te krijgen in uw producten of diensten.

Brochures drukken bij Palteam

Het drukken van brochures kan in verschillende druktechnieken, formaten en kleuren. Wij drukken of printen de brochures in zwart, eventueel met een steunkleur of geheel in full color. Een combinatie van beide kan ook, door bijvoorbeeld het omslag in kleur en het binnenwerk in zwart te drukken. Het formaat van de brochures kan variëren van A6 tot A3 formaat en kan zowel op dun papier als op karton vervaardigd worden.

Wij produceren met diverse druktechnieken, denk daarbij aan digitaal druk of conventionele (offset)druk. Qua kwaliteit ontlopen deze druktechnieken elkaar niet veel, maar wanneer het digitaal gedrukt wordt is de levertijd vaak korter omdat de drukvellen droog uit de machine komen. Als de oplage hoger is dan 500 exemplaren is offset drukken veelal voordeliger dan digitaal-druk, maar wij adviseren u daarover graag! Voor exacte prijzen klik dan HIER en vraag om advies of een specifieke prijs! U ontvangt doorgaans nog dezelfde dag een prijsopgaaf.

[unitegallery brochures]

Maatschappelijk Verantwoordelijke Onderneming

Palteam is een MVO. Dit houd in dat wij o.a. bovenmatig aandacht hebben voor het milieu en sociale omstandigheden. Palteam is daarin begaan met het begrip van een “groene footprint”. Wij zijn een duurzaam werkend bedrijf en gebruiken voor het drukprocedé geen filmmateriaal, ontwikkelaar of fixeer. We drukken met plantaardige inkten, gebruiken geen vluchtige stoffen bij het reinigen, maken gebruik van groene stroom en houden al ons afval strikt gescheiden om het zoveel mogelijk te kunnen hergebruiken (recycling). Denk daarbij aan onbedrukt (wit) papier en bedrukt papier, welke door ons gescheiden worden gehouden, net als de aluminium drukplaten en poetsdoeken etc. Op deze manier zijn wij bewust bezig met het milieu, de leefomgeving en de toekomst.


Ons DTP team helpt u graag met het opmaken.

Informeer gerust naar de uitgebreide mogelijkheden of een prijsaanvraag.


Contact

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. en eventueel kunt u ook een afspraak maken om buiten de openingstijden om een opdracht te bespreken.

Wij zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer bus lijn 41, halte Industrieweg, en wanneer u met de auto komt kunt u gratis voor de deur parkeren.

Palteam is gelegen aan de ringweg A10 van Amsterdam afslag S112. Rozenburglaan 12, 1115 BS te Duivendrecht, 020 495 04 35.

Als u van plan bent om een brochure te laten drukken en u wilt daarvoor gratis advies en een scherpe prijs! Klik dan HIER en stel u vraag.