Bureaulegger

Een bureaulegger is eigenlijk een kalender, notitieblok, meetlat én reclameobject in één!

Maar bovenal is het een heel leuk relatiegeschenk om het hele jaar door weg te geven. Want met een bureaulegger gedrukt in uw huisstijl lig je het hele jaar met je logo op het bureau van je klant of relatie.

Klik hier voor een offerte aanvraag

U kunt bij drukkerij Palteam natuurlijk niet alleen terecht voor bureauleggers, maar ook voor al uw andere drukwerk, zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, stickers, flyers, posters, banners etc.

Drukkerij Palteam is: “Hét Grafische Centrum van Amsterdam” gevestigd aan de ringweg A10 van Amsterdam (afslag S112)

Ook met het openbaar vervoer zijn we gemakkelijk te bereiken via station Diemen-Zuid, wij halen u dan op met onze kosteloze shuttle service of nog makkelijker komt u met de bus lijn 41 (halte Industrieweg) en stapt gewoon recht voor onze deur uit.

Dus als u écht mooi drukwerk wil én graag ook persoonlijk advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze klanten bevinden zich veelal in de regio groot Amsterdam (van Den Haag, Haarlem, Utrecht tot ver in Noord- en Zuid-Holland en Flevoland) Van concept bedenken en ontwerpen tot print- en drukwerk van flyers, posters, roll-up banners, stickers, folders en boeken drukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Rozenburglaan 12, 1115 BS Duivendrecht, Tel. 020-495 04 35, drukkerij@palteam.nl openingstijden zijn maandag t/m donderdag 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag 8.00 tot 15.30 uur