PalteamCopyshop

Wilt u gauw iets laten printen of kopiëren? Of wilt u een verslag of scriptie in laten binden? Dat kan allemaal snel en voordelig bij Palteam! Als u op zoek bent naar een copyshop in de omgeving van Duivendrecht, Diemen of Amsterdam Zuidoost, hoeft u niet verder te zoeken! Palteam is hét adres voor al uw print- en drukwerk! Wij zorgen ervoor dat uw werk professioneel geprint en geleverd wordt aan u!

Copyshop Palteam

U kunt al uw werk bij Palteam voor u laten printen. Het printen van uw werk wordt professioneel uitgevoerd, u kunt er zelfs voor kiezen uw werk te laten inbinden. Jaarverslagen, rapporten en scripties kunt u bij Palteam laten afdrukken en ook laten inbinden! Wij accepteren alle soorten bestandformaten: Word, PDF, Excel, Powerpoint. Als u vandaag nog uw opdracht bij ons indient, dan kunnen wij ervoor zorgen dat het vandaag nog voor u geprint wordt! Voor spoedgevallen en grote aantallen kunt u bij ons ook terecht! Neem voor exacte prijzen voor het printen van uw werk contact met ons op!

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten en de opdrachten die wij ontvangen persoonlijke aandacht krijgen. De opdrachten zijn volledig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit leveren! Van ontwerpen tot productie tot afwerking, het is ons eigen beheer! Palteam is daarnaast lid van het Koninklijke verbond van grafische ondernemers (KVGO). Deze copyshop in Amsterdam drukt met plantaardige inkten, maakt gebruik van groene stroom en scheidt afval af voor recycling! Zo zijn wij ook een Milieu Verantwoorde Onderneming in Amsterdam!

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in het printen van uw werk bij Palteam? Wilt u graag iets bij ons laten printen of inbinden? Of heeft u hulp nodig met het design en van bepaalde visuele communicatie? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 4950435. U kunt ook langs komen in onze vestiging in Duivendrecht. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. U kunt ook een afspraak maken buiten om buiten deze tijden om advies in te winnen!

Contact

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur en eventueel kunt u ook een afspraak maken om buiten de openingstijden een opdracht te bespreken. Wij zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer bus lijn 41, halte Industrieweg en wanneer u met de auto komt kunt u gratis voor de deur parkeren. Palteam is gelegen aan de ringweg A10 van Amsterdam afslag S112. Rozenburglaan 12, 1115 BS te Duivendrecht, 020 495 04 35. Heeft u iets te drukken en u wilt daarvoor gratis advies en een scherpe prijs!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden