drukkerijDrukkerij

Palteam is van oorsprong een Amsterdamse drukkerij en is Hét Grafisch Centrum van Amsterdam! Voor zowel midden- en kleinbedrijf als particulieren verzorgen wij drukwerk. We hebben een eigen productie lijn met diverse drukpersen zoals; vierkleuren persen voor alles wat gedrukt wordt in full color, twee kleuren persen voor drukwerk in bijvoorbeeld zwart met een steunkleur of tweezijdig papier drukken in een doorgang. Dus als u op zoek bent naar een allround drukkerij voor bijvoorbeeld flyers, vouwfolders, uitnodigingen, visitekaartjes, enveloppen, geboortekaartjes etc. Maak dan gebruik van de snelle en voordelige service van drukkerij Palteam.

Diensten

Palteam heeft een eigen ontwerp studio waarmee wij de wensen en ideeën van u concreet kunnen maken. Wij hebben de volledige productie zoals printen, drukken en afwerken geheel in eigen beheer! Drukkerij Palteam is de ideale partner voor alle visuele communicatie omdat wij buiten de drukkerij voor de grotere oplages ook digitale drukpersen en printers hebben voor de kleinere aantallen in zwart of kleur. Denk voor het printen aan bijvoorbeeld rapporten, documenten, brochures, scripties en dergelijke. Ook hebben we groot formaat printers die vanaf rollen papier werken voor hélè grote poster, spandoeken en roll-up banners kunnen printen. Wij hebben ook een digitale drukpers voor kleinere oplages in full color of voor gepersonaliseerd drukwerk. Denk daarbij ook aan Direct marketing acties.

Direct marketing

Hierbij drukken en personaliseren wij de vouwfolders in één drukgang. Zo’n mailactie kunnen we daarbij ook nog ondersteunen met een digitale nieuwsbrief per mail, dus niet alleen drukwerk maar in combinatie met een digitale nieuwsbrief of een website! We hebben ook een eigen ontwerpstudio waar we ook dit soort acties bedenken, ontwerpen en vormgeven.

We maken naast dit alles ook professionele websites en webshops. Kortom wij zijn voor u de ideale grafische partner. Producten die wij zoal maken zijn visitekaartjes, posters, stickers, brochures, roll-up banners, bedrukte doosjes, doorschrijfsets of geboortekaartjes.

Brailleschrift

Braille drukwerk

Braille drukwerk

Drukkerij Palteam is één van de weinige drukkerijen die braille drukwerk en gewoon (offset)drukwerk in combinatie drukken. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij kinderboeken en studiemateriaal voor slechtziende- en blinde kinderen. Voor meer informatie of een prijsopgaaf klik HIER.

Drukkerij Palteam

Wij geven onze klanten en hun opdrachten persoonlijke aandacht. Omdat wij op deze manier een opdracht benaderen maken wij regelmatig speciaal drukwerk en de meer complexe opdrachten, denk daarbij aan de braille boeken of bedrukte doosjes in speciale vormen.

De complete productie van drukkerij Palteam vind onder één dak plaats, dus van het ontwerpen in de productie tot en met de afwerking! Daardoor zijn wij niet alleen heel snel, maar bovendien voordelig.

drukkerij

Milieu en MVO

Palteam is een Maatschappelijk Verantwoordelijke Onderneming. Dat wil zeggen dat wij bovenmatig aandacht voor het milieu en anderen sociale omstandigheden hebben. Palteam is een groot voorstander van een “groene footprint”. Dat ook aangeeft dat wij een duurzaam werkend bedrijf zijn met aandacht voor onze leefomgeving en onze maatschappelijke functie daarin. We gebruiken waar mogelijk papier met een FSC keurmerk, Tijdens het gehele druk en print proces geen chemicaliën zoals ontwikkelaar of fixeer en drukken wij voornamelijk met plantaardige inkten. Wij maken gebruiken van zogenaamd groene stroom en houden al ons afval strikt gescheiden. Dit om hiervan zoveel mogelijk opnieuw te kunnen gebruiken (recycling). Denk daarbij aan het scheiden van alle afval stromen, onbedrukt (wit) afvalpapier van het bedrukte afvalpapier. Ook de aluminium drukplaten worden apart aangeboden en zelfs de gebruikte poetsdoeken, worden gewassen voor hergebruik. Op deze manier zijn wij bewust bezig met het milieu en de toekomst.

Drukken en printen bij Palteam

Wilt u iets voor uw bedrijf bij ons laten drukken? Of heeft u hulp nodig met het design van folders, logo of ander drukwerk? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur en eventueel kunt u ook een afspraak maken om buiten de openingstijden een opdracht te bespreken. Wij zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer bus lijn 41, halte Industrieweg en wanneer u met de auto komt kunt u gratis voor de deur parkeren. Palteam is gelegen aan de ringweg A10 van Amsterdam afslag S112. Rozenburglaan 12, 1115 BS te Duivendrecht, 020 495 04 35. Heeft u iets te drukken en u wilt daarvoor gratis advies en een scherpe prijs!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden