100 jaar sterk in drukwerk!

Drukkerij Palteam
heeft al 100 jaar ervaring met het maken van drukwerk, dus als uw creatieve projecten het delen waard zijn en u wilt uw bestanden professioneel en voordelig laten afdrukken? Laat dan het dan bij PALTEAM afdrukken, wij drukken al sinds 1915 hebben een hele evolutie meegemaakt vanaf de boekdruk naar offsetdruk, digitaaldruk en printen in kleur en zwart/wit. Al deze druktechnieken worden bij ons nog dagelijks in combinatie met elkaar toegepast.

Daarnaast hebben wij specialisten in dienst voor het ontwikkelen van websites en webwinkels. Verder hebben we een eigen Sign-studio voor reclame uitingen op auto’s of winkels (belettering) aan te brengen en maken we op onze groot formaat printers o.a. posters, spandoeken, roll-up banners, muurstickers en wall-art (behang).

Wij zijn natuurlijk aangesloten bij het overkoepelende grafische orgaan Koninklijke Verbond voor de Grafische Ondernemingen, kortweg: KVGO

Wij denken met u mee en dat scheelt in de portemonnee!

Palteam is niet zomaar een drukfabriek, bij ons kunt u ook prima terecht voor de niet doorsnee drukopdrachten. Weij bepalen van te voren wat voor u de meest voordelige manier van produceren is. U wilt toch ook een professioneel eindresultaat maar niet te veel betalen, kortom; Drukkerij Palteam. Wij denken met u mee vanaf het eerste begin van het proces, op deze manier kunnen wij u veel onnodige kosten besparen. Wilt u bijvoorbeeld huisstijl drukwerk zoals visitekaartje, briefpapier, enveloppen of with compliment kaarten en u heeft nog geen idee qua styling of ontwerp, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u dan over het te gebruiken materiaal en kleuren. Of als u een vernieuwing van uw bestaande huisstijl wilt, of het logo wat opfrissen of een betere/professionelere uitstraling, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

DTP-studio

Onze creatieve medewerkers staan klaar om u te adviseren en weten wat er op dit moment helemaal “hot” is of wat voor stijl goed zou zijn voor uw type! Laat daarom onze dtp-ers uw idee professioneel uitwerken, het kan allemaal bij Palteam.

DTP is een afkorting voor DeskTop Publishing en dit zijn de creatieve die met de professionele grafische programma’s letterlijk en figuurlijk kunnen lezen en schrijven.

Ook is het bij ons mogelijk om uw bedrijf beter op de kaart te zetten d.m.v. promotioneel drukwerk zoals presentatie-mappen, flyers en vouwfolders in combinatie met digitale nieuwsbrieven of een websites en webwinkels. of door een SEO campagne. desktop

Palteam maakt het wel!

Drukkerij Palteam maakt vaak speciaal drukwerk, dus niet alleen visitekaartjes, flyers, folders, brochures, posters en geboortekaartjes, maar wij zijn ook specialist in het maken van klein formaat doosjes voor bijvoorbeeld golfballetjes, USB stick en andere promotionele artikelen. Alles bedrukt natuurlijk zodat het effect van een cadeau weggeven veel groter wordt omdat uw logo en huisstijl op de doosjes gedrukt is. Naast dat wij ons specialiseren in druk- en printwerk, focussen wij ons ook op webdesign, digitale nieuwsbrieven, winkel- en autobelettering, Google Adwords campagnes, vlaggen, stickers, en lichtbakken.

Palteam heeft alles onder één dak; van het bedenken van een concept, via de DTO-studio naar de drukkerij en vervolgens naar de afwerking, “one door shopping”.

Milieu en MVO

Palteam is een Maatschappelijk Verantwoordelijke Onderneming. Dat wil zeggen dat wij bovenmatig aandacht voor het milieu en anderen sociale omstandigheden hebben. Palteam is een groot voorstander van een “groene footprint”. Dat ook aangeeft dat wij een duurzaam werkend bedrijf zijn met aandacht voor onze leefomgeving en onze maatschappelijke functie daarin. We gebruiken waar mogelijk papier met een FSC keurmerk, Tijdens het gehele druk en print proces geen chemicaliën zoals ontwikkelaar of fixeer en drukken wij voornamelijk met plantaardige inkten. Wij maken gebruiken van zogenaamd groene stroom en houden al ons afval strikt gescheiden. Dit om hiervan zoveel mogelijk opnieuw te kunnen gebruiken (recycling). Denk daarbij aan het scheiden van alle afval stromen, onbedrukt (wit) afvalpapier van het bedrukte afvalpapier. Ook de aluminium drukplaten worden apart aangeboden en zelfs de gebruikte poetsdoeken, worden gewassen voor hergebruik. Op deze manier zijn wij bewust bezig met het milieu en de toekomst.

Hét Grafimedia Bedrijf van Amsterdam is gevestigd langs de ringweg van Amsterdam, afslag S112.

Rozenburglaan 12, 1115 BS, Duivendrecht, telefoon 020 495 04 35.

drukwerkLogo of professioneel advies nodig?

U wilt een nieuw logo laten ontwerpen of bent u op zoek naar een huisstijl die goed bij uw bedrijf past? Of wilt u gewoon uw bedrijf promoten d.m.v. een reclame folder of een digitale nieuwsbrief om zo beter onder de aandacht te komen bij potentiële klanten?

Brengt u eens een bezoekje aan ons Grafisch Centrum Palteam aan de Rozenburglaan 12 in Amsterdam, Duivendrecht, wij helpen u graag. Palteam heeft een ideale locatie langs de ringweg A10 afslag S112. Rozenburglaan 12, 1115 BS Duivendrecht, ons grafische centrum is goed bereikbaar vanaf Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen en Duivendrecht. Uw auto kunt u gratis voor de deur parkeren en ook ons advies is geheel kosteloos, en buslijn 41 stopt voor de deur. (halte Industrieweg)

Contact

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur en eventueel kunt u ook een afspraak maken om buiten de openingstijden een opdracht te bespreken. Wij zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer bus lijn 41, halte Industrieweg en wanneer u met de auto komt kunt u gratis voor de deur parkeren. Palteam is gelegen aan de ringweg A10 van Amsterdam afslag S112. Rozenburglaan 12, 1115 BS te Duivendrecht, 020 495 04 35. Heeft u iets te drukken en u wilt daarvoor gratis advies en een scherpe prijs!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden