Huisstijl

huisstijlHuisstijl ontwerpen

Een huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. Het drukwerk van een huisstijl bestaat vaak uit visitekaartjes. briefpapier, enveloppen en with compliment kaartjes. Een goed ontworpen logo en de daarbij horende huisstijl zijn van belang voor een goede eerste indruk van het bedrijf. Als u een nieuwe huisstijl nodig heeft, maken de creatieve mensen bij Palteam er in samenspraak met u iets prachtigs van! Dus kijk niet verder en laat uw nieuwe huisstijl of logo ontwerpen door de ontwerpers van Palteam!

Huisstijl ontwerpen door Palteam

Een complete huisstijl ontwerpen voor een bedrijf wordt gedaan door ons team van DTP-ers. DTP is de afkorting van DeskTop Publishing. Deze term omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om een mooie opmaak en/of correct drukbestand te maken. Op deze studio zitten de mensen die letterlijk en figuurlijk kunnen lezen en schrijven met de diverse grafische programma’s. Door dit team wordt, in samenspraak met u, de basis van een huisstijl bedacht. Palteam beschikt over een eigen DTP-studio en dat is wel een stuk meerwaarde waar we trots op zijn. U kunt voor verschillende designs kiezen zoals modern, klassiek, of juist abstract. Naast een nieuwe huisstijl kunnen wij tevens een nieuwe website voor u bouwen, welke aan de nieuwste eisen voldoet zodat u ook goed gevonden wordt.

Bij het ontwerpen van de huisstijl kunnen wij u ook een standaard drukwerkpakket aanbieden. Het starterspakket is ideaal voor startende kleine ondernemingen. Het drukwerk bestaat uit visitekaartjes, briefpapier en A5 vensterenveloppen uiteraard bedrukt met de nieuwe huisstijl voor € 500,- excl. btw. 

Drukkerij Palteam 

Palteam is bestaat al meer dan 100 jaar en is trots lid van het Koninklijk Verbond voor Grafische Ondernemers(KVGO).

We hebben een hecht team van 10 personen waaronder; dtp-ers, drukkers en afwerkers.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten en opdrachten persoonlijke aandacht krijgen, zo kunnen wij snel en voordelig een nieuw ontwerp maken voor een huisstijl met uitstraling. Bij Palteam hebben wij alle vaardigheden onder één dak, van het ontwerpen via de productie tot en met de afwerking! Mede daardoor zijn we zeer snel en voordelig, maar ook in staat meer complexe opdracht te verwerken.

Milieu

Drukkerij Palteam is zich goed bewust van het milieu en onze maatschappelijke functie daarin. Wij drukken al jaren met plantaardige inkten op bij voorkeur FSC gekeurd papier, we maken gebruik van groene stroom en houden al ons afval strikt gescheiden zodat dit geschikt is voor recycling! Op deze manier draagt Palteam een steentje bij aan een gezond milieu en zijn wij een Milieu Verantwoorde Onderneming!

Huisstijl of logo ontwerpen bij Palteam

Wilt u een nieuwe huisstijl met een nieuw logo? Of heeft u hulp nodig met het design van bepaalde visuele communicatie? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 – 4950435. U kunt ook langs komen in onze vestiging in Duivendrecht. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. U kunt buiten deze tijden ook aparte afspraken maken om advies in te winnen! Voor meer contactinformatie kunt u HIER terecht.