Kranten

Kranten voor bedrijven of beurzen

Wilt u uw bedrijf op effectieve wijze onderscheiden en uw producten en of diensten extra onder de aandacht brengen; dat kan dat ook met een eigen krant.

Onze drukwerkadviseur en ervaren opmaak specialisten helpen u graag bij de ontwikkeling en opmaken van uw krant.

Het doel van de krant is vaak een beurs, een evenement of als buurtkrant om bewoners van een wijk te verbinden en informeren.

Palteam help u moet de opmaak en vormgeving tegen een speciaal uurtarief van slechts € 45,-

Klik hier voor een scherpe prijs aan te vragen.


U kunt bij Palteam natuurlijk niet alleen terecht voor kranten, maar ook voor al uw andere drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen, complimentkaarten, stickers, flyers, posters, banners etc.

Drukkerij Palteam is “Hét Grafische Centrum van Amsterdam” gevestigd aan de ringweg A10 van Amsterdam (afslag S112)

Ook met het openbaar vervoer zijn we gemakkelijk te bereiken via station Diemen-Zuid, wij halen u dan op met onze kosteloze shuttle service of nog makkelijker komt u met de bus lijn 41 (halte Industrieweg) en stapt gewoon recht voor onze deur uit.

Dus als u écht mooi drukwerk wil én graag ook persoonlijk advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze klanten bevinden zich veelal in de regio groot Amsterdam (van Den Haag, Haarlem, Utrecht tot ver in Noord- en Zuid-Holland en Flevoland). Van concept bedenken en ontwerpen tot print- en drukwerk van flyers, posters, roll-up banners, stickers, folders en boeken drukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Rozenburglaan 12, 1115 BS Duivendrecht, Tel. 020-495 04 35, drukkerij@palteam.nl openingstijden zijn maandag t/m donderdag 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag 8.00 tot 15.30 uur