Posters

Snel posters laten drukken!

Bij Palteam bent u op het juiste adres voor het drukken van écht goede kwaliteit posters. Posters zijn vaak dezelfde dag nog klaar zonder dat u daar iets extra voor hoeft te betalen.

Waarom posters laten maken? Posters zijn opvallend manier om reclame te maken voor uw bedrijf, product of een evenement. Posters zijn al op een grote afstand aandachttrekkers en dat is vaak net wat u zoekt!

Maar hoe pakt u dit aan? Simple; stuur uw digitale bestand naar drukkerij@palteam.nl of maak gebruik van Wetransfer.com als het bestand daar te zwaar voor is. Vermeld daarbij het doel van de poster (binnen of buitengebruik)en het aantal en we drukken het voor u af, vaak is het dan de zelfde dag nog klaar.

Heeft u zelf nog geen bestand of design? Geen nood, wij kunnen u hierbij prima helpen. Van het design tot aan het afdrukken van de posters, het gebeurt allemaal onder één dak! Wij zorgen ervoor dat uw ideeën nog beter worden uitgevoerd dan u heeft bedacht en de kwaliteit van de afdrukken er geweldig uitziet en ook geschikt zijn voor buiten gebruik.

Palteam is Hét Grafisch Centrum van Amsterdam 

Wat zijn uw mogelijkheden?

In Hét Grafisch Centrum van Amsterdam bieden wij vele mogelijkheden wat betreft het afdrukken van posters. Alle kleuren posters zijn bij Palteam mogelijk, denk daarbij ook aan fluoriserende kleuren of goud- en zilverinkt! Ook zijn alle maten beschikbaar om posters af te drukken, van A4 formaat tot en met posters voor bushokjes (abri’s). Onze posters zijn altijd spatwater bestendig en dus ook geschikt om een aantal weken buiten te hangen.

Spatwaterbestendig wil zoveel zeggen dat de posters gedurende enige tijd aan Hollandse weersomstandigheden blootgesteld kunnen worden. Is het de bedoeling dat de posters langdurig waterbestendig en kleurecht zijn adviseren wij u om ze te laten plastificeren. We maken ook posters die geschikt zijn voor lichtbakken of welke over andere posters geplakt moeten worden, hiervoor gebruiken we op 115 grams blueback ongestreken papier. De blauwe achterzijde van dit papier heeft als werking dat de ondergrond minder zichtbaar is, en dus geschikt als aanplakbiljet om over andere posters te plakken.

Abri’s

Posters kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt. Als u de posters laat drukken voor een lichtbak of een bushokje (Abri) dan drukken we de donkerste beeldpartij (blauw, rood en zwart) in spiegelbeeld op de achterzijde om zo een goede kleurkracht te behouden. Wanneer de posters meer dan een paar weken buiten hangen is het aan te raden om een beschermlaag aan te brengen in de vorm van mat- of glans laminaat.

Op welk materiaal printen?

Bij de posters die wij maken heeft u ruime keuze uit soorten materiaal waarop we kunnen afdrukken, uiteraard adviseren wij u daarin. Als standaard posterpapier gebruiken wij zijdeglans gestreken papier, dit is dun budget papier met een mooie afdrukkwaliteit en goed geschikt voor b.v. reclame uitingen. Voor mooie foto’s welke worden ingelijst printen we op z.g. fotopapier, dit heeft ook een zijde glans, maar is wat steviger. Posters voor langdurig buitengebruik printen we op kunststof pvc materiaal om het water en scheur bestendig te maken, of plastificeren we. Ook maken we 3D posters op zelfklevend als grote muurstickers.

Wall art

Palteam heeft ook de mogelijkheid om te printen op behangpapier en textielbehang. Zo kunt u een complete muur voorzien van uw eigen wall-design, grote foto’s of afbeeldingen van de vloer tot aan het plafond, deze worden dan over meerder banen behang afgedrukt. Voor het opdoen van ideeën of geschikte foto’s kunt u heel goed gebruik maken van het uitgebreide aanbod van bijvoorbeeld Schutterstock.com of 123 RF.com. Mocht u dan nog steeds geen idee of inspiratie hebben voor een ontwerp helpen wij u natuurlijk graag, we niet voor niets ontwerpers in vaste dienst.

Palteam, Hét Grafisch Centrum van Amsterdam is hét adres voor één enkele poster of een groot aantal posters voor buiten reclame, voor Roll-up banners en voor spandoeken.

Contact

Met spoed een poster nodig? Of heeft u nog wat hulp nodig met het design? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer 020 – 4950435 of kom gewoon even langs in Duivendrecht. Palteam is gelegen aan de ringweg A10 van Amsterdam afslag nr. S 112, Rozenburglaan 12, 1115 BS Duivendrecht, 020 495 04 35 drukkerij@palteam.nl

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Wilt u buiten de kantoortijden langskomen, dan maken we daarvoor gewoon een afspraak.

Voor een prijsopgaaf of meer informatie klik HIER


Ons DTP team helpt u graag met het opmaken.


Informeer gerust naar de uitgebreide mogelijkheden of een prijsaanvraag.