Printen Amsterdam

Printer in actie!

Copyshop Palteam

Heeft u rapporten of documenten die uitgeprint moeten worden?

Kom dan langs bij Hét Grafisch Centrum van Amsterdam.

Wij printen wij alle documenten snel en haarscherp voor u uit, in kleur of gewoon zwart. Bij Palteam bent u aan het juiste adres als u kiest voor kwaliteit, want wij printen alles op hoge resolutie (drukwerk kwaliteit) tegen normale printprijzen. Ons bedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het grafische vak. Wij printen clubblaadjes in gewoon zwart maar ook regelmatig flyers, scripties, en rapporten in kleur. Wij zijn de perfecte printpartner voor het midden en kleinbedrijf. Bij Palteam heeft u tevens een uitgebreide keus om het geprinte object professioneel in te laten binden.

Wat printen wij?

Wij printen alles voor u uit. Heeft u een poster op een groot formaat of een klein formaat boekje? Dan bent u bij onze copyshop aan het juiste adres. Wilt u een complete muur bekleden met een wall to wall design van de vloer tot aan het plafond en verdeeld over meerdere banen behang papier of textiel? Wij doen het allemaal. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om bij ons flyers, vouwfolders, geboortekaartjes, rouwkaarten en diploma’s uit te printen. Ons Grafisch Centrum in Amsterdam / Duivendrecht is centraal gelegen bij Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Diemen en Duivendrecht.

Dezelfde dag nog geleverd

Palteam print in kleur en zwart(/wit). Wij onderscheiden ons in de markt door niet alleen snel en voordelig te printen, maar ook door de zeer scherpe afdruk kwaliteit (drukwerk kwaliteit). Het uitprinten van uw document is meestal in één werkdag gereed en ook vaak zelfs nog dezelfde dag klaar. Naast het printen van een digitaal document kunnen we ook van een origineel kopiëren of deze inscannen zodat dit ook digitaal weer beschikbaar is.

Praxis poster

Praxis poster

Gratis advies!

Palteam vindt het belangrijk dat er persoonlijk aandacht wordt geschonken aan de printopdrachten. Onze bedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring met drukken en printen. Dus ook voor gratis advies staan wij voor u klaar.

Top kwaliteit printen in Amsterdam?

Wilt u goedkoop iets laten printen in kleur of in zwart met de afdrukkwaliteit van drukwerk? Kom dan gewoon naar Palteam, wij hebben de beste afdrukkwaliteit in de regio Amsterdam voor de prijs van een normale print! Stuur uw bestand naar drukkerij@palteam.nl en wij van het Grafisch Centrum Palteam maken er prachtige afdrukken van.

Contact

Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur en eventueel kunt u ook een afspraak maken om buiten de openingstijden een opdracht te bespreken. Wij zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer bus lijn 41, halte Industrieweg en wanneer u met de auto komt kunt u gratis voor de deur parkeren. Palteam is gelegen aan de ringweg A10 van Amsterdam afslag S112. Rozenburglaan 12, 1115 BS te Duivendrecht, 020 495 04 35. Heeft u iets te drukken en u wilt daarvoor gratis advies en een scherpe prijs!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden