Roll-up banners

Een Roll-up banner nodig?

Roll-up banners zijn staande banners die je eenvoudig uit een cassette omhoog kan trekken en met de bijgeleverde stok verticaal kan plaatsen. Ze zijn erg handig voor verschillende promotionele doeleinden voor een vereniging, een bedrijf of een product reclame te maken. Zo is een roll-up banner ook vaak een goede manier om uw klant te voorzien van informatie. Daarnaast is het voor u een erg handig hulpmiddel als u tijdelijk ergens een product wilt promoten, bijvoorbeeld op een beurs of in een winkel. Na gebruik kunt u de banner weer oprollen en met de deelbare stok in de bijgeleverde tas weer opbergen. Roll-up banners hebben nog een groot bijkomend voordeel; ze zijn probleemloos meerdere keren te gebruiken. De roll-up banners worden vooral vaak gebruikt met reclame uitingen op beurzen, congressen of andere presentaties b.v. in de Rai te Amsterdam of de Jaarbeurs in Utrecht.

Roll-up banners van Palteam vanaf € 29,95

Bij Hét Grafisch Centrum van Amsterdam bieden wij u een variatie aan roll-up banners. Zo hebben we A3 roll-up banners voor op een tafel of bureau en kosten slechts € 29,95 Maar we maken ook hele grote roll-up banners van 140 cm. breed en 210 cm. hoog. Alle roll-up banners van Palteam worden geleverd in een handige opbergtas die tevens extra bescherming bij het transport bied. Daarnaast heeft u een vol jaar garantie op de kleurechtheid en het oprol mechanisme.

Het meest gebruikte formaat roll-up banners zijn 85 x 200 cm. en daar hebben we dan ook drie verschillende uitvoeringen in te weten:

Budget roll-up banner

85 x 200 cm.
Frontlit
Standaard afdrukkwaliteit
Ook geschikt voor buiten
Snel en eenvoudig op te zetten
1 jaar garantie op rolmechanisme
Inclusief handige opbergtas

59,-

Bestel nu


Basic roll-up banner

85 x 200 cm.
Silverback
Hoogste afdrukkwaliteit
Laat geen licht door
Snel en eenvoudig op te zetten
1 jaar garantie op rolmechanisme
Inclusief handige opbergtas

69,-

Bestel nu


Luxe roll-up banner

85 x 200 cm.
Silverback
Hoogste afdrukkwaliteit
Laat geen licht door
Snel en eenvoudig op te zetten
1 jaar garantie op rolmechanisme
Inclusief handige opbergtas
De luxe cassette is hervulbaar

119,-

Bestel nu

Hulp nodig bij het ontwerp?

Het komt regelmatig voor dat mensen het lastig vinden om zelf een goed ontwerp of print bestand te maken, hiervoor hebben wij basis instructies om u op weg te helpen. Als het met deze instructie nog niet lukt, hebben we bij Palteam daarvoor een aantal DTP-ers op de studio die dat voor u kunnen realiseren. DTP betekend letterlijk DeskTop Publishing en is een algemene naam voor medewerkers van de ontwerp studio., deze creatieve kunnen letterlijk en figuurlijk spelen met de grafische programma’s en maken in korte tijd een prachtig design.

De DTP-ers zijn Alex, Barrie en Marc, zij ontwerpen en geven vorm aan alle soorten druk en printwerk. Naast Roll-up banners creëert het DTP team dagelijks flyers, posters, paginaopmaak, complete huisstijl of een nieuw logo. Deze mannen denken graag met u mee bij het ontwerpen. in samenspraak met u maken we mooie en functionele informatiedrager of reclameobject.


Ons DTP team helpt u graag met het opmaken.


Informeer gerust naar de uitgebreide mogelijkheden of een prijsaanvraag.
Contact

Palteam is gelegen aan de ringweg A10 van Amsterdam, afslag nr. S 112 adres : Rozenburglaan 12, 1115 BS Duivendrecht, 020 495 04 35 drukkerij@palteam.nl

We zijn goed bereikbaar voor Amsterdam, Amsterdam Z.O., Amsterdam Watergraafsmeer, Diemen Ouderkerk aan de Amstel en Duivendrecht.

Buslijn 41, halte Industrieweg, of met de auto kunt u gratis parkeren voor de deur.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een roll-up banner, b.v. formaat of welke uitvoering u nodig heeft? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 020 495 0435. U kunt ons ook een e-mail sturen op e-mailadres drukkerij@palteam.nl