Schoolgids / schoolkalender

Elke school publiceert jaarlijks een schoolgids waar in ze zichzelf en de leerkrachten presenteren en ook de verlofdagen staan vermeld.

Palteam maakt deze schoolgidsen in vele uitvoeringen, als boekje, als kalender of als 16 pagina’s gevouwen folder met een stevig omslag op (A7)zakformaat.

Klik hier om modellen, advies of een prijs aan te vragen.

U kunt bij Palteam natuurlijk niet alleen terecht voor schoolgidsen, maar ook voor al uw andere drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen, complimentkaarten, stickers, flyers, posters, banners etc.

Drukkerij Palteam is: “Hét Grafische Centrum van Amsterdam” gevestigd aan de ringweg A10 van Amsterdam (afslag S112)

Ook met het openbaar vervoer zijn we gemakkelijk te bereiken via station Diemen-Zuid, wij halen u dan op met onze kosteloze shuttle service of nog makkelijker komt u met de bus lijn 41 (halte Industrieweg) en stapt gewoon recht voor onze deur uit.

Dus als u écht mooi drukwerk wil én graag ook persoonlijk advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze klanten bevinden zich veelal in de regio groot Amsterdam (van Den Haag, Haarlem, Utrecht tot ver in Noord- en Zuid-Holland en Flevoland).Van concept bedenken en ontwerpen tot print- en drukwerk van flyers, posters, roll-up banners, stickers, folders en boeken drukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres: Rozenburglaan 12, 1115 BS Duivendrecht, Tel. 020-495 04 35, drukkerij@palteam.nl openingstijden zijn maandag t/m donderdag 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag 8.00 tot 15.30 uur


Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

IMG_1083
bakfiets