Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn zeer belangrijk bij het presenteren van jezelf en het bedrijf waar je werkzaam bent, maar ze zijn ook heel nuttig voor de ontvanger en wanneer ze aan een aantal belangrijke eisen voldoen kan maximale rendement bereikt worden.

Vooral een goed ontworpen kaartje is een belangrijk hulpmiddel om het maximale rendement te behalen. Het visitekaartjes is ook een onderdeel van de huisstijl en bedrijfspresentatie en is vaak ook de eerste indruk die u achterlaat.

Laat daarom bij Drukkerij Palteam uw visitekaartjes ontwerpen en afdrukken dan kijken we ook of de kaartjes aan de vereiste voorwaarden voldoen. Uiteraard drukken we de visitekaartjes in allerlei verschillende uitvoeringen en op allerlei soorten materiaal het kan in mat of glanzend karton of kunststof, met of zonder spot UV lak of als een bankpasje met afgeronde hoekjes.

100 kaartjes vanaf € 50,-


Klik hier voor een scherpe prijs aan te vragen.

U kunt bij Palteam natuurlijk niet alleen terecht voor visitekaartjes met een echte uitstraling, maar ook voor al uw andere drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen, complimentkaarten, stickers, flyers, posters, banners etc.

Visitekaartjes

Informeer gerust naar de uitgebreide mogelijkheden of een prijsaanvraag.