Website

Een moderne website al vanaf € 1249,- *

U wilt als ondernemer snel en duidelijk zijn? Dat is precies wat Palteam aanbied. Een websitedesign dat perfect is afgestemd op uw bedrijf en die volledig actief is, dus goed leesbaar op zowel een mobiel, tablet en pc. Wij maken websites en webwinkels die niet alleen opvallen qua design, maar ook nog eens goed vindbaar zijn in de zoekmachine van Google. Voor een klein budget maken we statische websites, maar ook uitgebreide websites of webwinkels met een CMS systeem, d.w.z. dat ze makkelijk zelf te onderhouden zijn omdat het net zo eenvoudig werkt als het programma Word. Kijk maar eens naar een paar voorbeelden van sites die we al hebben gemaakt.

*exclusief btw

Voor meer informatie of een specifieke prijsopgaaf klik HIER

[unitegallery Website]

woo commerceWordPress Webshop

WordPress wordt niet alleen meer door bloggers gebruikt, maar ook voor grotere corporate websites. Bovendien is de opmars van de WordPress webshop niet te stuiten. Op dit moment draait 30% van alle webshops op WordPress WooCommerce.

De webwinkel kan perfect worden geïmplementeerd in WordPress, waardoor je alles binnen 1 login kunt doen en ook binnen WooCommerce ziet alles eruit als in wordPress. Bovendien kunnen we iDeal, Ogone, Pay.nl of andere betaalmogelijkheden snel intergreren.

mailchimp-logoWordPress met Mailchimp

Een van de meest gevraagde plugins is zonder twijfel Mailchimp. Hoe komt dat? Mailchimp is de populairste nieuwsbrief software van dit moment en een koppeling met WordPress is door ons zo te maken. Bovendien werkt het erg prettig en geautomatiseerd, waardoor je tijd over hebt voor andere zaken/

Plaats op je WordPress website de mogelijkheid om je in te schrijven als bezoeker en alle aanmeldingen komen vanuit WordPress automatisch in Mailchimp. Vanuit Mailchimp stuur je dan makkelijk je nieuwsbrief naar je mailinglijst.