Kwaliteit en service

Al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het vak

Oneindig veel druk mogelijkheden
Op maat of voor grote/ kleine oplagen

Snelle service ook op locatie

In Amsterdam en e.o.

Palteam

Wij denken met u mee en juist dát
scheelt in de portemonnee!​

Palteam is van oorsprong een Amsterdamse drukkerij en is Hét Grafisch Centrum van Amsterdam! Voor zowel midden- en kleinbedrijf als particulieren verzorgen wij drukwerk. We hebben een eigen productie lijn met diverse drukpersen zoals; vier kleuren persen voor alles wat gedrukt wordt in full color, twee kleuren persen voor drukwerk in bijvoorbeeld zwart met een steunkleur of tweezijdig papier drukken in een doorgang. Dus als u op zoek bent naar een allround drukkerij voor bijvoorbeeld flyers, vouwfolders, uitnodigingen, visitekaartjes, enveloppen, geboortekaartjes etc. Maak dan gebruik van de snelle en voordelige service van drukkerij Palteam.

Ontmoet ons team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Herman

Directeur/ orderbegeleider

Jolanda

Administratie

Barrie

Digi drukker/
DTP'er

Mohammed

Drukker/
Afwerker

Sophie

Grafisch ontwerper/ DTP'er

Braille Drukwerk

Drukkerij Palteam is één van de weinige drukkerijen die braille drukwerk en gewoon (offset)drukwerk in combinatie drukken. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij kinderboeken en studiemateriaal voor slechtziende- en blinde kinderen.

Drukkerij Palteam

Wij geven onze klanten en hun opdrachten persoonlijke aandacht. Omdat wij op deze manier een opdracht benaderen maken wij regelmatig speciaal drukwerk en de meer complexe opdrachten, denk daarbij aan de braille boeken of bedrukte doosjes in speciale vormen.

Direct marketing

Hierbij drukken en personaliseren wij de vouwfolders in één drukgang. Zo’n mailactie kunnen we daarbij ook nog ondersteunen met een digitale nieuwsbrief per mail, dus niet alleen drukwerk maar in combinatie met een digitale nieuwsbrief of een website!